La Policia Local d’Alberic intercepta material robat en camins rurals

0
108

 

La Policia Local d’Alberic intercepta material robat i evita l’abocament de fem amb la vigilància dels camins rurals

Durant les últimes setmanes, la Policia Local d’Alberic ha incrementat la vigilància als camins rurals del terme. Segons explica David García, Regidor de Policia de l’Ajuntament d’Alberic, “l’objectiu principal d’augmentar la vigilància en estes parts del terme és evitar el l’abocament de deixalles i enderrocs en les zones rurals. No obstant això, esta acció de vigilància ja ha servit per a detectar un vehicle amb coure robat i material aparentment provinent d’un sistema de regadiu per degoteig. A més, els nostres agents han incautat drogues i han evitat l’abocaent de residus en més d’una ocasió”.

Des de la Policia Local apunten que “estem enregistrant tots els vehicles que veiem durant estos controls de vigilància. Respecte dels vertits, vam detectar l’abocament de fem en una part del municipi on no està permés”.