L’Alcúdia incorpora este mes dos persones desocupades

0
426

L’AJUNTAMENT DE L’ALCÚDIA INCORPORA DOS PERSONES DESOCUPADES MITJANÇANT ELS PROGRAMES EXPLUS 2023 I EMPUJU 2023

Des d’este mes de setembre i durant un any, l’Ajuntament de l’Alcúdia compta amb dos noves incorporacions, una auxiliar administrativa i un tècnic administratiu, que prestaran serveis als distints departaments municipals.

L’auxiliar administrativa, major de 30 anys, incorporada a través del programa «EXPLUS 2023 Avalem Experiència 2023» amb l’objectiu de millorar l’accés a l’ocupació i a mesures d’activació de tots els demandants d’ocupació i en particular de les persones aturades de llarga duració, dels grups desfavorits en el mercat de treball i de les persones inactives.

La subvenció concedida pel LABORA a l’Ajuntament de l’Alcúdia per este programa és de 20.519,40 euros.

Per altra banda, s’incorpora un tècnic administratiu menor de 30 anys a través del programa EMPUJU 2023 «Avalem Joves 2023» amb l’objectiu de millorar l’accés a l’ocupació i a mesures d’activació de les persones joves, especialment a través de l’aplicació de la Garantia Juvenil.

La subvenció concedida pel LABORA a l’Ajuntament de l’Alcúdia per este concepte és de 20.980,32 euros.

Estes actuacions són susceptibles de cofinançament pel Fons Social Europeu Plus (FSE+) 2021-2027 o qualsevol altre fons de la Unió Europea.

Des de la Regidoria d’Activitats Econòmiques s’ha valorat molt positivament estos programes, que no només permetran a l’ajuntament comptar amb persones qualificades per poder dur endavant diverses tasques, sinó que també donarà una oportunitat d’acumular experiència laboral a persones que es trobaven desocupades.