L’Alzira FS goleja al Levante (5-1) en la Supercopa Comunitat

0
166

L’Alzira FS ha golejat esta nit al Levante UD per 5 gols a 1 en partit disputat al Palau d’Esports corresponent a la Supercopa Comunitat que organitza la Federació Valenciana. Al descans d’arribà amb empat a 1 gol.

La primera part ha estat prou igualada davant la pressió alta i asfixiant realitzada pel conjunt blaugrana. Curiosament l’ex jugador del Family, Nacho Parreño ha anotat els dos gols d’este primer temps; el primer en el minut 4 en pròpia porta i el de l’empat a 1 poc abans del descans.

Els de Braulio Correal ficaren una marxa més en la segona part en la que els visitants han acusat l’esforç dels primers 20 minuts. Gon Castejón feia el segon en el 22, mentre en el minut 26 era Joaki a orta buida el que materialitzava una excel.lent jugada dels de la Ribera. El pivot brasiler Humberto feia el quart de bella factura en el 38 i Carlitos redondejava la golejada en el 39.

El pròxim dissabte el Palau d’Esports acollirà el Trofeu Beteta en el que el Viña Albali Valdepeñas serà el rival del Family Cash Alzira.