Alzira organitza una Ruta Oulet en el moment «més dolç» del comerç local

0
557
La regidora de Comerç Gemma Alós i la representant empresarial Marisa Martinez durant la presentació

Més de 50 establiments comercials formen part de la I Ruta Oulet d’Alzira que coincidix «en el moment més dolç del comerç» segons la representant de l’Associació Empresarial Alzira, Marisa Martinez.

«Els clients tornen a comprar presencialment després la pandèmia», assegura Martínez convençuda que la Ruta, que mai s’ha fet a Alzira «siga un èxit i tinga una acceptació espectacular en este mes de setembre que és el més complicat en coindicir amb la volta al cole».

Els participants en la Ruta Oulet trobaran tot tipus de productes en les tendes adherides  de diferents àrees comercials. Comerços que bé oferiran només productes oulet els pròxims 15 i 16, o bé destinaran una zona del seu establiment. Els horaris seran els habituals i comptaran amb una senyalització particular per poder identificar-los.

La regidora de Comerç, Gemma Alós, ha ressaltat esta nova iniciativa de l’Associació Empresarial que «servirà perqué la gent isca al carrer, camine i compre aprofitant els descomptes i preus irresistibles«. L’Ajuntament sortejarà dos targetes de 500 euros que els agraciats deuran gastar en els comerços adherits a la primera edició de la Fira Oulet.

Consistori i associació preparane ja la pròxima edició de la Fira Comercial, i de l’Automòbil prevista per als dies 20,21 i 22 d’octubre.