Roben a Alzira la gespa artificial que va sustituir a la natural en Tulell

0
1181
Altre zona on ha sigut robada l’estora verda artificial instal.lada per l’Ajuntament

Les estores de color verd, simulant la gespa, instal.lades en algunes zones de Tulell a Alzira, en l’anterior legislatura, desapareixen dels seus llocs reservats per a jardins. Tot indica que son robades i per tant l’àrea de  Parcs i Jardins deurà decidir si les reposa o per contra planta flors o gespa natural.

En la Gran Via de la Comunitat o Boulevar de Tulell, hi ha de tot, espais amb gespa, altres amb pedres, també hi han zones amb plantes que requerixen poca aigua i finalment les de gespa artificial, que s’han quedat nuetes.

Caldrà dignificar este passeig que va deteriorant-se progressivament davant l’incivisme d’alguns ciutadans. Recentment la Policia Local retirà un matalàs ubicat junta a una de les entrades a l’aparcament sense ús construït en el subsol d’esta àrea urbana.