Els pals i un potent Jimbee Cartagena derroten a l’Alzira FS (2-5) en el Palau

0
190
Carlitos inaugurà amb dos gosl de bella factura el caseller al Palau esta temporada de primera

L’Alzira FS no ha pujat a 1ª per enfrotnar-se als elements; el primer de tots un potent Jimbee Cartagena amb quatre internacionals, però a més els pals de les porteries del Palau que rebutjaren quatre tirs dels locals i alguna que altra decissió arbitral, especialment en la primera part davant el cabreig dels més de 2.000 espectadors.

El pivot brasiler Waltinyo, autor d’un hat treak, avançà prompte al conjunt murcià en el minut 4. En el 12 tornava a anotar, deixant el marcador en un 0-2 al descans. Però  els visitants ixiren molt forts en el segon temps i en el 22 Lucao i dos minuts després Juanan ficaren terra per mig. Carlitos, el jugador més inspirat cara a porta dels de Braulio Correal feia el primer gol en el Palau de la temporada, fet que animà al públic i al conjunt local, però Waltinyo, per tercera vegada, aprofitant que no havia porter en jugar de 5 els riberencs, fei el seu tercer gol particular.

El Family Cash Alzira, tot i aixó no s’ha rendit i de nou Carlitos feia el seu doblet particular. Els pals evitaren que hi haguera més emoció en els minuts finals, els millors dels alzirenys durant els 40 de l’encontre.

La pròxima jornada serà descans, però el Braulio Boys disputaran contra Viña Albali Valdepeñas el Trofeu Juan Beteta el pròxim dissabte a les 20h.

Per cert algo s’ha notat el ventilador gegant, però resulta encara insuficient, al menys per al públic. Dos més en els extrems del sostre podrien suvaitzar un poc més l’elevada temperatura del Palau.

Fitxa Tècnica:

Alzira FS: Fede, Joan, Peiró, Gon i Rafa Usín. També jugaren: Rubi, Hugo Alonso, Joaki, Naranjo, Carlos Gómez, Carlitos, Humberto i Panés.
Jimbee Cartagena: Chemi, Bebe, Mellado, Lucão i Waltinho. També jugaren: Jesús, Tomaz, Javi Mínguez, Motta, Darío Gil, Juanan i Pablo Ramírez.

GOLS: 0-1, Waltinho (4). 0-2, Waltinho (12). 0-3, Lucão (22). 0-4, Juanan (23). 1-4, Carlitos (30). 1-5, Waltinho (38). 2-5, Carlitos (39).