Obert el nou Jutjat comarcal de Violència de Génere al centre d’Alzira

0
296
Façana del nou jutjat al centre de la capital de la comarca

Este matí ha quedat oberta la nova ubicació del Jutjat de Violència sobre la Dona nº1 d’Alzira que es troba en l’avda Sants Patrons nº 37-39. Des del Col.legi d’Advocats d’Alzira han confirmat a Riberaexpress que «sense cap acte oficial» per part de la Conselleria de Justícia que dirigix la consellera de Vox, Elisa Núñez.

Una conselleria que, recentment, va omitir la nova seu judicial per a tractar els casos de violència de génere dels partits judicials d’Alzira, Carlet i Xàtiva, en una nota en la que només reflexava que hi havia un espai per a les persones detingudes.

Es tracta d’una ubicació provisional fins que s’òbriga el Palau de Justícia, actualment en obres a l’avda Lluís Suñer. Fins ara el Jutjat de Violència contra les dones es trobava a la última planta de la seua judicial que alberga els jutjats nº 1,2 i 3 a la Ronda d’Algemesí. Unes instal.lacions considerades «obsoletes» pels lletrats.

«Ara estem molt millor que abans» manifesta rotundament el degà del Col.legi d’Advocats d’Alzira, Agustin Ferrer, que es mostra convençut que l’anterior consellera, Gabriela Bravo hauria inaugurat la nova seu judicial.

La negació, per part de Vox, de l’existència de la violència de génere, tot i que Alzira va ser testic de l’assinat de Raquel fa tan sols deu dies, es troba darrere d’este ninguneig a un jutjat tan necessari per a les dones.