Alzira busca una ajuda d’un milió d’euros per canviar la coberta del Palau

0
457
El Palau Municipal d’Esports este matí

El Palau d’Esports ha sigut també víctima de la gota freda del passat diumenge que descarregà sobre Alzira més de 100 l/m2, produïnt com és habitual els temudes goteres que afecten al parquet de la canxa. Esta setmana els jugadors de l’Alzira FS han compatibilitzat els entrenaments amb poals i empapadors ubicats en la banda de la tribuna d’autoritats on es produixen les filtracions d’aigua.

En juliol de l’any passat l’ajuntament va fer una intervenció en el soste aplicant poliuretans anti gotera junt a altres mesures, però no han sortit efecte.

Així l’actual regidor d’Esports, Vicent de la Concepción considera que la única solución «és la sustitució de l’actual coberta» prou deteriorada per la pluja i el sol durant els 33 anys de vida que complix enguany el Palau. I per aixó té previst sol.licitar una ajuda europea «pròxima al milió d’euros».

Afortunadament les previsions meteorológiques anuncien bon oratge per al pròxim dissabte (17:30h) en que el Family Cash Alzira es presentarà davant el seu públic, contra Jimbee Cartagena, després l’ascens a 1ª Divisió de la temporada pasada. La temperatura serà prou inferior a la registrada en els encontres de pretemporada contra Ribera Navarra i El Pozo Murcia, i a més s’estrenarà un ventilador de grans dimensions, que segons l’empresa instal.ladora -Evaporalia- aliviarà el calor a jugadors i espectadors.