La pluja «molt beneficiosa» per al camp de la Ribera

0
823

La gota freda ha afavorit més que altra cosa al camp de la Ribera en ploure entre 40 i 130 l/m2 en la major part de la comarca. Per al president de la cooperativa Alzicoop d’Alzira, Paco Clari «els beneficis son molt grans després d’un estiu molt calorós en el que hem tingut que regar constanment».

Ha beneficiat als aquífers, als arbres i a les produccions de cítrics i caquis; segons Clari ha «suposat una bona dutxa per als arbres que patien la negrilla,  incrementarà el tamany en ploure en una època molt bona i a més carregarà els aquífers».

Considera el president que «els beneficis «es voran al llarg de la campanya i espera que una pedregada no estropee estes bones expectatives.

En semblants termes s’ha manifestat el regidor d’Agricultura, Enrique Montalvá, «esta pluja és or per per al terme» do0nat que «renta els arbres de les plagues».