La DANA es retira després d’abocar 175 l/m2 a la Murta i al voltant de 130 a Alginet i Algemesí

0
2260

La gota freda ha iniciat la retirada durant la vesprada de diumenge, tot i que dilluns encara caurà algun que altre ruixat, després d’haver descarregat 175 l/m2 a la Murta, 132 a Alginet, 128 a la Casella i 126 a Algemesí. També han superat el centenar de litres a l’estació l’Alquenència d’Alzira amb 110 l/m2 i a Benifaió que ha registrat un total de 103 l/m2.

Han fregat el centenar a La Barraca d’Aigües Vives (96), a Llombai (94), i a Carlet (83). També han sigut significatius els 78 l/m2 de l’Alcúdia, els 75 de Carcaixent, els 72 d’Albalat de la Ribera  i els 64 l/m2 de Sueca. Al voltant dels 50 l/m2 s’han registrat a Favara (52), i a la platja Sant Antoni de Cullera (47).

Després de les pluges torrencials registrades dissabte i diumenge, iniciem ara un període de dies d’oratge més tranquil, sense pluges fortes, però encara amb probabilitat de ruixats dispersos.

» alt=»PLUJA DIUMENGE 3″ data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />
PLUJA DIUMENGE 3

Les temperatures màximes de diumenge han pujat lleugerament respecte dels valors de dissabte.

» alt=»MÀXIMES DIA 3″ data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />
MÀXIMES DIA 3

Demà dilluns serà un dia de cel variable, amb núvols abundants i ullades de sol de vesprada. Hi haurà probabilitat de ruixats dèbils de matí al sud del golf de València, i de vesprada cap a l’interior nord. El vent bufarà de matí moderat a fort de llevant, amb tendència a amainar de vesprada.

» alt=»DILLUNS 4″ data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />
DILLUNS 4

Les temperatures màximes pujaran lleugerament respecte dels valors de diumenge.

Dimarts i dimecres continuarem amb cel nuvolós, sobretot dimecres. Hi haurà la probabilitat de ruixats dèbils al sud del golf de València, que podran ser més persistents dimecres.

A partir de dijous sembla que no registrarem precipitacions enlloc.

» alt=»TRIPLE» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />
TRIPLE

Les temperatures no canviaran de manera destacable al llarg de la setmana, amb ambient més humit i bascós de nit.

La pols en suspensió que arribarà des del nord d’Àfrica mantindrà el color del cel groguenc o taronja els primers dies de la setmana.

À Punt / Riberaexpress

» alt=»captura 2023 09 03 MIGDIA JC POLS 12 H» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />
captura 2023 09 03 MIGDIA JC POLS 12 H