A les 9 del matí Alginet acumula 130 l/m2, la Murta 122, Algemesí 107 i Alzira 90

0
1605

A la Ribera no ha parat de ploure durant tota la matinada, fet que ha talla nombroses carreteres secundàries, camins i passos a nivell hagen quedat inundats a conseqüència de les fortes pluges que han caigut durant poc temps, però han sigut molt intenses. Intensa també ha sigut la nit per als bombers i les policies locals i nacionals, que han treballat de valent.

Els bombers del consorci provincial de València han intervingut en quinze emergències relacionades amb la pluja als municipis de la Ribera Alta i l’Horta, han hagut de rescatar algunes persones que s’havien quedat atrapades en cotxes a Torrent i Benifaió.

El registre més quantiós de precipitacions fins les 9 del matí a la Comunitat Valenciana era Alginet que acumulava 130 l/m2 en 9 hores, seguit de la Murta amb 122 i d’Algemesí amb 107 l/m2. Per davall del centenar de litres ha estat la Casella amb 97 l/m2, l’estació de l’Alquenència al nucli urbà d’Alzira amb 90, La Barraca d’Aigües Vives amb 85, l’Alcúdia, 72 l/m2 i l’estació ubicada a l’Ajuntament d’Alzira 71 l/m2.

Quantitas inferiors però també significatives deixades per la gota freda, han estat els 67 l/m2 d’Albalat de la Ribera, 59 al centre de Sueca, 57 a Carcaixent, 46 a Favara, 45 a la platja Sant Antoni de Cullera i apenes 14 l/m2 a Càrcer.

Les previsions meteorològiques apunten que la pluja anirà minvant al llarg del matí a la nostra comarca i que a partir de la vesprada es voran les primeres ullades de sol.