La torrencial pluja talla la carretera d’Albalat i el camí dels Pescadors a Alzira

0
862
Les torrencials precipitacions sobre la zona d’Alzira han tallat al trànsit tant la carretera d’Albalat com el camí dels Pescadors.
L’Ajuntament d’Alzira demana als veïns «molta precaució donada la preemergència per pluja que continua activa pel 112 Centre de Coordinació d’Emergències.
Situació actual: La pluja intensa ha començat en força a la zona de la Ribera Alta al voltant de le 12 de la nit, on amb l’arribada del front, els nuclis menuts que tenien a les valls de la Murta i la Casella s’han convertit en nuclis estàtics que afecten a la meitat nord de la comarca.
Molta atenció perquè aquesta situació pot allargar-se fins les 5 de la matinada. Tenim altra línea d’inestabilitat semblant al sud-oest de València i centre d’Alacant, que podria donar lloc a més pluja forta en aquest sector en les pròximes hores.