L’Alzira FS perd de penal contra l’Inter (7-6) després d’aconseguir quatre gols d’advantatge

0
232
Seguidros alzirenys que no han parat d’animar al seu equip durant l’encontre

Increïble el partit que ha perdut esta nit l’Alzira FS en Torrejón d’Ardoz contra l’Inter Movistar, després d’arribar al descans amb el sorprenent advantatge d’1 gol a 5. Els de Braulio Correal reaccionaren després d’avançar-se el conjunt madrileny en el marcado quallant una excel.lent primera part. Llàstima que no pogueren aguantar en el segon la reacció dels alumnes de Pato, un equip històric del futbol sala nacional cridat a estar entre els millors.

S’avançaren els locals en el marcador amb el gol de Sepes al minut 6, però ràpidament en el 7 el jove de Cullera Joan inicià la remuntada amb el primer gol de l’Alzira en 1ª Divisió. En el minut 9 Naranjo feia el segon, de nou Joan anotave en el minut 12 anotant el tercer, Castejón marcà el quart en el 15 i en el 19 Carlitos transformà un doble penal després que el conjunt madrileny fera la sexta falta. Així al descans s’arribà amb un sorprenent 1-5 per als de Braulio Correal que deixaren bocabadats als seguidors de l’Inter presents en el pavelló José Garbajosa.

Però els locals reaccionaren en els inicies de la segona part, i en el 21 Terry feia el segon, en el 23 Rubi el tercer i Raya deixava al mínim l’advantatge 4-5 per als de la Ribera. Es tranquilitzà el Family que en el 31 anotà el sext en un gol important de Naranjo que tallava la reacció madrilenya. Però els de Torrejón no han dit la última paraula i en el 36 han ficat més emoció perquè de nou el Rubi del conjunt madrileny feia el quint. Ja en el 37 Terry aconseguia la igualada a 6 gols i el mateix jugador aconseguia el gol de la victòria un minut després de penal per unes suposades mans de Naranjo.

Llàstima perquè el Family Cash Alzira ha fet mèrits més que suficients per puntuar en Torrejón.