Tiroteig en un xalet d’Alzira on un policia retirat es troba atrinxerat amb ostatges

0
3790

L’home atrinxerat a Alzira és un policia retirat i entre els ostatges està l’exparella

S’han sentit tirs en el domicili i a la zona està ja l’unitat del GOES de la Policia Nacional

L’home, que es troba armat i atrinxerat en un domicili d’Alzira, és un agent de la Policia Nacional retirat o jubilat —les fonts consultades no han sabut precisar aquest extrem— i entre els ostatges es troba l’exparella, de la qual es troba en tràmits de separació.

Segons han informat fonts de la Policia Nacional, l’home ha pres la decisió d’atrinxerar-se i prendre ostatges en el moment en què l’exdona ha acudit a l’habitatge amb una persona d’una agència immobiliària, sembla que amb el propòsit de taxar el xalet o mostrar-lo a tercers en la urbanització del Balcó de la Ribera.

Encara que la xifra exacta d’ostatges no ha sigut precisada, se sap que inicialment havia retingut al fill de la dona —no s’ha precisat si també és seu— i posteriorment l’ha deixat eixir de l’habitatge. Les mateixes fonts han indicat que s’han escoltat tres o quatre trets.

En la zona es troba ja personal dels Grups Operatius Especials de Seguretat (GOES) que tenen seu a València i que han partit immediatament des de la caserna de Sapadors, però també s’ha sol·licitat el suport del Grup Especial d’Operacions, que acudeix des de Guadalajara —probablement en helicòpter—.

Les forces de seguretat han activat el protocol de negociació, al mateix temps que han mobilitzat als cossos especials.

À Punt