Noves sendes en l’Anell Verd d’Alzira

0
737
 • Anell verd, les rutes ciclovianants d’Alzira
  Noves sendes en la zona del Mirador del Xúquer
  Es dona continuïtat al tram que uneix el poliesportiu
  amb el passeig fluvial
  Les noves actuacions portades a terme en l’Anell Verd d’Alzira obrin noves oportunitats d’esplai tant per a vianants com per a ciclistes.
  Esta setmana s’han visitat diverses zones de l’Anell Verd que han estat objecte de les actuacions tant al Mirador del Xúquer com junt al poliesportiu Jorge Martínez Aspar.
  L’alcalde de la ciutat i responsable de l’àrea de Medi Ambient i Transició Ecològica, Alfons Domínguez junt als tècnics municipals ha recorregut les zones que formen part dels projectes subvencionats pel Reacciona de 2021, de la Diputació de València.
  En l’àrea d’actuació del Mirador s’estan fent noves sendes per a ciclovianants que s’incorporen al parc del Mirador. D’una banda, el sender de la Pineda, resulta un recorregut en ombra que vertebra l’àrea d’arbratge amb l’objectiu d’anar incorporant usos i que funcione com a refugi climàtic.
  D’altra, el recorregut que va per davall de la línia elèctrica i que connecta la desembocadura del futur pas de vianants de la CV-50 de l’estació d’autobusos amb el parc.
  I finalment a l’escollera s’està creant una àrea similar a la de jocs infantils que podrà albergar diversos usos. A més, s’aprofita la intervenció per a instal·lar 30 metres lineals de barana a continuació de la barana del camí natural de corda per a protegir de possibles caigudes en aqueix punt que resulta perillós.