Detinguts dos hòmens in fraganti robant en una vivenda d’Alzira

0
1507

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alzira a dos homes, de 26 i 33 anys, d’origen algerià, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força, després de ser sorpresos in fraganti robant a l’interior d’un habitatge. A més se’ls imputen altres quatre robatoris amb força, dues d’ells en domicili i els altres dos a l’interior de vehicle així com dos delictes de furt.

Després d’aquest arrest s’han recuperat 18 telèfons mòbils, dos patinets elèctrics, una videoconsola, tres tauletes, un microones, huit parells d’ulleres de sol, tres joiers amb monedes i bitllets antics, dos rellotges de polsera, un rellotge de paret, una guitarra espanyola, dos assecadors de mà, diverses eines (trepant, radial, fregadora, serra caladora), diversos pitxers i copes decoratives, així com roba, sabatilles i cascos de bicicleta entre altres.

Els fets van ocórrer el dijous 24 d’agost sobre les 13:20h quan els agents que realitzaven labors de prevenció de la delinqüència, van ser comissionats per la Sala del 091 a un domicili d’Alzira on pel que sembla un home havia trobat obert el seu habitatge i objectes que no li pertanyien en el seu interior.

Ràpidament els agents van acudir al lloc i el propietari de la casa va explicar que en accedir a la part superior de la mateixa va sorprendre dos homes, els quals haurien eixit fugint per la terrassa saltant a l’habitatge confrontant.

Després de comprovar la part baixa de l’immoble i observar com efectivament hi havia multitud d’objectes depositats en aquesta, els agents van accedir a la terrassa situada en la planta alta observant com treia el cap un home després de la porta de la terrassa de l’immoble confina’t, tancant ràpidament en veure’s descobert.