Les paelles del Concurs Internacional de Sueca estrenaran embalatge per al seu transport

0
324
El portapaella és de cartó

Rafa Rodríguez és el chef del restaurant «Mis Paellas» del municipi gadità de Chiclana al que un bon dia de fa un parell d’anys va inventar un portapaelles a instàncies de la seua dona cansada d’utilitzar paper de periòdic, d’alumini o  caixes de cartó per tapar-les i transportar-les.

Així va nàixer el «portapaella«, un embalatge de cartó que evita que l’arròs s’ablanisca i que els portadors s’embruten o es cremen durant el seu trasllat. Es tracta «d’una tapa de cartó fàcil d’usar que s’ajusta a la grandària de les paelles» segons el restaurador gadità, i que «compta amb uns alvèols per a deixar ixir el vapor i d’esta manera es conserven les paelles sense problemes fins uns 45 minuts».

Rodríguez, que presentarà el seu invent en la 62 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, assegura que «tant la caixa com la base estàn fetes de cartó ondulat alimentari» i que «gràcies a la seua versatilitat és ideal per al seu transport». El portapaelles és «sostenible i reciclable perquè elimines l’alumini i el plàstic contribuïnt d’esta manera a la protecció del nostre entorn».

Estos envasos de cartó son perfectes per a portar-los des del restuarant a la taula, donat que el seu disseny «fa que siga ideal per a protegir l’arròs i que no perda qualitat», advertix Rafa Rodríguez que assistirà, personalment, a la posta de llarg del seu invent en el tradicional concurs gastronòmic de Sueca del pròxim 10 de setembre.

https://llevapaella.es/