L’Alzira FS planta cara al tot poderós El Pozo (1-2) i mereix l’empat

0
194
El públic, calor abanda, disfrutà de l’excel.lent espectacle de futbol sala

L’extrema calor que feia esta vesprada-nit al Palau d’Esports, «menuda sauna» deia un espectador», no ha deslluït el magnífic encontre que ens ha brindat l’Alzira FS i El Pozo Murcia, tot un aperitiu del suculent menú que espera a l’afició local quan arranque la lliga el pròxim 2 de setembre.

El conjunt murcià ha demostrat el perquè és un dels equips més potents de la millor lliga del món, però davant ha tingut als Braulio boys que al tercer partit de pretemporada mostren ja algunes de les virtuts que els insunfla el tècnic local.

S’avaçaren els visitants en el minut 12 mitjançant Eric Pérez, igualà l’encontre en el 22, Jaime Peiró, però en el 29, Esteban aprofità un rebuig de Fede per anotar el gol de la victòria murciana. El conjunt alzireny no es resignà a perdre i tancà al potent rival en la seua àrea els dos minuts finals jugant de 5. El guardameta Juanjo amb tres intervencions decissives i el travesser quan restaven uns quants segons per al xiulet final evitaren l’empat tot i l’empenta del públic.

Algun espectador abandonà el Palau als pocs minuts d’arrancar l’encontre per la elevada temperatura que feia al Palau i els visitants feren el descans a les portes de la instal.lació esportiva en lloc dels vestidors per la mateixa raó.

El nou alcalde, Alfons Domínguez, que ha presenciat l’encontre, junt a alguns regidors de l’equip de govern, hauran pres nota per donar alguna solució que evite patir tanta xafogor a jugadors i espectadors.