El 62 Concurs Internacional de Paella de Sueca comptarà amb 45 professionals

0
283

La 62 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca comptarà finalment amb 45 participants, cinc més que en les últimes edicions, donat el grandíssim interés demostrat per professionals de tots els racons del món, per acudir a este certamen gastronòmic degà de quants se celebren a Espanya. Des de l’organització han informat que els preparatius es troben ja molt avançats per a acollir el diumenge 10 de setembre als cuiners i cuineres, nacionals i internacionals, que competiran per aconseguir el prestigiós títol de ‘millor paella del món’.

La participació internacional s’amplia en esta edició a 16 països: Puerto Rico, el Perú, l’Equador, l’Argentina, Mèxic, República Txeca, Costa Rica, Austràlia, Itàlia, Suïssa, Anglaterra, Principat d’Andorra, Corea, el Japó, el Canadà i Espanya. Pel que respecta a la representació nacional, seran 13 els restaurants que acudiran a Sueca procedents de Santa Cruz de Tenerife, Sevilla i Madrid, que comptaran amb dos participants cadascuna; Murcia, Ciudad Real, Segovia, Málaga, Formentera, Teruel i Granada.

La Comunitat Valenciana estarà molt ben representada també pels 14 participants que acudiran des de Santa Pola, Altea, Relleu, Vila-real, València, El Palmar, Godella, Alfafar i Algemesí. Finalment, pel que fa a la representació local, comptarem amb la presència dels restaurants Sequial 20 i Nou Rodasoques, de Sueca, i el Bar Galiana de Les Palmeres.