El Forn de Carrascosa d’Alzira reclama bandes sonores per evitar el trànsit a gran velocitat

0
403

Els veïns de la partida del Forn de Carrascosa d’Alzira estan recollint firmes per reclamar a la Diputació la instal.lació de bandes sonores en el camí que enllaça la carretera d’Albalat amb la de Corbera.

El perill per als conductors i els vianants es troba especialment en el creuament de la CV-506 amb el camí Benicull,

El camí de Bnicull procedent d’Alzira en el creuament amb la CV-506 en el Forn de Carrascosa

on es troben dos bars i un aparcament d’esta zona molt concorreguda tant a l’estiu pels nombrosos residents en horts i xalés com durant la campanya citrícola i els caps de setmana. A més este vial de la Diputació de València és molt utilitzat per veïns d’Algemesí que la utilitzen com a via alternativa.

El portaveu veïnal, Antonio Hervás, considera que «la solució és obligar als vehicles a reduir la velocitat, perqué hi han conductors que passen fins a 100 km/h». L’any passat ja ho reclamaren però «no ens feren cas argumentant que no hi havia prou trànsit», després que un accident causara quatre ferits.

El Forn de Carrascosa ha viscut molta tranquilitat durant els últims mesos en estar tancada la carretera per les obres que la Diputació ha estat realitzant en el tram final d’este vial i en la construcció de la rotonda a la carretera de Cobera, recentment oberta al trànsit. Fet que ha recuperat el considerable tràfic de vehicles per la zona molt concorreguda, especialment els caps de setmana.

«Considerem que no és tan complicat ni difícil instal.lar reductors de velocitat» afegix Hervás que travessa tots els dies el creuament del Forn de Carrascosa per anar a treballar.