Les màximes baixen entre 11º i 15º en 24 hores a la Ribera

0
294

El vent de llevant que bufa hui divendres a la Ribera ha provocat una forta davallada de les temperatures màximes, en els casos d’Alginet, Almussafes i Alzira han superat fins i tot els 15º. Ara bé en la pràctica totalitat dels casos el descens ha sigut superior als 11º. Només a la costa les diferències han sigut algo menors, exemple la platja de Sant Antoni de Cullera que ha passat dels 36,8º d’ahir als 29 de hui.

Alzira ha sustituït els 46,2º d’ahir pels 31,2º d’este divendres, Almussafes ha passat dels 45,7º als 30º, Alginet dels 46º als 31º i Algemesí dels 45,7º als 31º. En el cas d’Albalat de la Ribera i Guadassuar el descens ha sigut de 14º, mentre han caigut 13º els termomètres a La Barraca d’Aigües Vives, Alberic, l’Alcúdia, Carlet i Sueca.

A Sumacàrcer, màxima d’ahir amb 46,4º hui apenes ha arribat el mercuri a 35,7º, mentre La Pobla Llarga els descens ha estat d’11,5º, passant de 46,2º a 34,7º. Així com a Carcaixent que s’ha quedat hui en una màxima de 34º.

Estem a punt d’arribar a l’equador de l’agost i l’estiu es mostra contundent, però sense arribar als extrems de dijous passat. De fet, el cap de setmana es presenta amb sol, humitat i màximes de 30 ºC a 35 ºC a la major part del territori. Les mínimes també seran elevades, amb valors de 18 ºC a 24 ºC, puntualment superiors al litoral central i sud. Durant el matí tindrem núvols baixos al sud i àrea de les comarques centrals i de vesprada creixeran núvols d’evolució a l’interior de Castelló, que podrien deixar algun ruixat puntual. El vent bufarà fluix, amb predomini de les brises de vesprada.

Diumenge tindrem més humitat i més núvols baixos fins a migdia al litoral i prelitoral. Novament de vesprada creixeran nuvolades a les muntanyes, amb algun ruixat aïllat. Les temperatures màximes baixaran lleugerament i el vent bufarà de llevant moderat.

Riberaexpress /À Punt