Montalvá acusa als propietaris del solar amb aigua estancada d’Alzira de no atendre els requeriments

0
570

L’Ajuntament d’Alzira treballa per a solucionar els problemes que dona el solar del carrer de Joanot Martorell

 

Enrique Montalvá, regidor d’Agricultura i Serveis per a la Ciutat, demana al PP que s’informen abans de fer declaracions equivocades

 

L’àrea d’Agricultura i Serveis per a la Ciutat ha fet les gestions oportunes des del primer minut per a resoldre els problemes que dona l’aigua estancada del solar del carrer de Joanot Martorell, atesa la falta de voluntat que fins ara han demostrat els propietaris per a posar solució.

S’ha requerit als propietaris que buiden i desinfecten el soterrani, en els terminis oportuns. Alhora, en l’última junta de govern municipal del mes de juliol, es va notificar als propietaris la incoació d’una proposta de sanció que ara com ara està en fase d’al·legació i que, si no hi ha resposta, es farà efectiva.

Per tot això, el regidor responsable de l’àrea, Enrique Montalvá, demana al PP «que s’informen de l’estat dels procediments abans de fer declaracions equivocades. També deurien rectificar les acusacions cap a la meua persona perquè no porte el departament d’urbanisme, i és una cosa que haurien de saber». També demana al principal grup de l’oposició «que treballe pels alzirenys, que no toque d’oïdes en certs temes, que faça acte de presència a l’Ajuntament i s’interesse a preguntar als funcionaris de l’àrea d’urbanisme, que estaran encantats d’explicar-li com està la situació en estos moments».

Per últim, vist que no hi ha gens de col·laboració de l’empresa propietària del solar a mitjan edificar i la mala fe davant d’un problema de sanitat que es perpetua en el temps, no es descarta portar el tema a la fiscalia perquè prenga les decisions oportunes.