L’Alzira FS arranca una il.lusionant pretemporada amb 24 sessions i 5 amistosos

0
252
Una de les jugades del primer entrenament del Family Cash Alzira
El Palau d’Esports tindrà que demostrar la pròxima temporada que també és de primera

El nou projecte de l’Alzira FS para el debut en la 1ª Divisió ha xafat esta vesprada per primera vegada el parquet del Palau en el que ha sigut la primera de 24 sessions i 5 amistosos perquè Braulio Correal afine la seua il.lusionant orquestra.

En el primer entrene ja ha deixat ben clara la filosofia que el va conduir a l’éxit inesperat de l’ascens; «hui anem a practicar només la defensa, l’atac ja l’entrenarem en altra sessió», els deia als jugadors mentre recuperaven l’alé d’esta vesprada molt calorososa especialment al Palau.

Entre la plantilla cridava, a primera vista, l’atenció l’imponent físic del pivot català Eric Panés amb una altura d’1,91 m que li afavorix el joc d’esquenes tran apreciat per Correal. El Family Cash Alzira, ha completat una competitiva plantilla amb veterans de la talla del guardameta Fede i del que fora internacional en nombroses ocasions Rafa Usin, que s’afegixen a Carlitos per aportar experiència a un conjunt plagat de joves promeses i realitats com Rubi, Gon Castejón, Jaime Peiró i Nacho Serra.

El president del club, Vicent Fontana no ha faltat a esta primer sessió i s’ha mostrat «satisfet» tant de la plantilla confeccionada com que el Family Cash compte, ja, amb «uns 1.400 abonats» tot i faltar un mes perquè arranque la millor lliga del món. Aixó suposa el 50% de la capacitat del Palau d’Esports, on enguany faran la totalitat de les sessions d’entrenament; tres pel matí i dos per les vesprades.

Els espectadors podran gaudir del nou Alzira FS el pròxim 12 d’agost contra Ribera Navarra de Tudela.

Ja en lliga per la catedral del futbol sala comarcal passaran equips de la talla d’El Pozo Murcia, Barça, Palma Futsal, Jimbee Cartagena, Jaén, Inter Movistar, Viña Albali Valdepeñas, Peñíscola i Noia entre altres.