La dona ofegada a Tavernes era veïna d’Alzira i els dos hòmens de Rafelguaraf

0
11339

De les tres persones ofegades ahir per la vesprada a la platja dels Marenys de Tavernes, els dos hòmens eren veïns de Rafelguaraf mentre la dona era veïna d’Alzira, fins que es va separar i, al paréixer, torna a residir en la seua població natal de Rafelguaraf.

El tràgic succés es va produir sobre les 18.30 hores d’ahir a la platja dels Marenys molt a prop de Xeraco quan onejava la bandera roja i no hi havia socorrista en estar este tram de platja allunyat dle nucli urbà. Els dos homes foren rescatats de la mar per altres banyistes i la dona era treta de l’aigua per membres de la Creu Roja. Tots ells estaven ja inconscients.

Bombers del Consorci, Policia Local de Tavernes i membres de Creu Roja que s’havien desplaçat fins al lloc, han iniciat les maniobres de reanimació cardiopulmonar fins a l’arribada dels mitjans sanitaris.

El ICU ha mobilitzat una unitat del SAMU i una unitat de SVB, però lamentablement l’equip médic no va poder reanimar-los, certificant les tres defuncions.

L’Ajuntament de Tavernes ha traaslladat el seu condol a les famílies de les tres persones que han perdut la vida aquesta vesprada a la platja mentre es banyaven.
Una tragèdia que ha consternat hui a tot el municipi.
L’Ajuntament ha decretat tres dies de dol i demà a les 12 hores ha convocat un minut de silenci a la porta del Consistori.