Alzira incorpora en el concert del 9 d’Octubre a la banda de Pego Smoking Souls

0
632
Un any més celebrem el 9 d’Octubre dia de les llibertats del poble valencià a Alzira. Enguany serà un esdeveniment molt important pel context social i polític en el qual ens trobem.
Vista l’ultima cancel·lació que ha patit el grup de música en valencià Smoking Souls, hem modificat el cartell per tal d’incloure aquest grup i donar-los suport. Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira continuarem potenciant i promocionant espectacles de música en valencià, la nostra llengua i la de totes. Smoking Souls ha sigut vetat a Elx pel nou govern municipal PP-Vox, segons ha denunciat en les xarxes socials la banda de Pego. Els suports al grup i les condemnes per la censura s’han multiplicat en les últimes hores, però el consistori ilicità ha desmentit «categoricament que s’haja anul.lat cap concert i que s’ha vetat a cap grup de música». Sembla que l’actuació estava aparaulada per l’anterior equip de govern format per PSOE i Compromís, però no s’havia ofrmalitzat el contracte per al concert Palmeral Fest previst per al mes d’agost.
Així doncs, podem avançar que actuarà Smoking Souls junt altres quatre grups i una sorpreseta que desvetllarem més endavant. El cartell serà presentat oficialment el pròxim divendres 28 en roda de premsa.
El concert se celebrarà el dia 8 d’octubre a les 21:00h al recinte firal d’Alzira.
La venda d’entrades es podrà realitzar de manera anticipada per un import de 10 € a partir del divendres 28 de juliol a les 12 hores en: la pàgina web de notikumi (https://www.notikumi.com) i a partir de setembre en la taquilla del Gran Teatre d’Alzira els dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores.
El dia de l’event, el preu de l’entrada serà de 12 € en la mateixa taquilla del recinte firal des d’una hora abans del concert.