Sumacàrcer, La Pobla i la Casella superen els 42º

0
546

Els 42,8º registrats hui a Sumacàrcer ha suposat que este municipi de la Ribera Alta haja sigut el més calorós d’este dilluns de juliol a la Comunitat Valenciana. Li ha seguit La Pobla Llarga amb 42,3º i la Casella i Senyera amb 42º.

Han superat els 41º a les estacions de La Barraca d’Aigües Vives, Alginet, Càrcer, Carcaixent, Castelló, l’Alcúdia, Alberic i Carlet.Al voltant dels 40º han estat els termòmetres d’Algemesí, Alzira,  i Almussafes.

Mentre a Albalat de la Ribera s’han registrat 39º, a Sueca 38,3º, a Les Palmeres 35,5º i un grau menys a la platja Sant Antoni de Cullera.

Sembla que a partir de dimarts tindrem un canvi significatiu en l’oratge, amb una renovació de masses d’aire: mestral al nord amb probabilitat de tempestes i un cel més blau i net, i màximes que al conjunt del país quedarien per davall de 30 °C.