Mar Chordá: «Volem impulsar les Festes de Sant Bernat i fer el Museu de la Setmana Santa d’Alzira»

0
563

La regidora de Festes d’Alzira, Mar Chordá, preten aconseguir una major dotació pressupostària per a les Festes de Sant Bernat 2024 amb la intenció «d’impulsar-les i fer-les més atractives».

Chordá assegura que «estem treballant, ja, per a les contractacions artístiques del pròxim any donat que en el mes de juliol resulta prou complicat». La seua intenció és que «siguen artistes més atractius que puguen agradar a tots els públics». També té la intenció de «reestructurar els jocs infantils amb una macrofesta d’aigua entre altres».

Festes més atractives

I és que la nova responsable de les festes locals vol «donar un aire diferent a les festes patronals», a méss «d’impulsar-les per tal que siguen atractives tant als alzirenys com als veïns de la comarca». Segons Chordá «l’equip de govern volem que supose un gran impacte econòmic per a la ciutat que proporcione llocs de treball i per aixó haurem d’incrementar el pressupost».

Museu de Setmana Santa

Pel que fa a la Setmana Santa, la regidora de Festes té clar que Alzira comptarà amb un museu durant esta legislatura, «volem que siga prompte», afegix, encara que es tracta d’un projecte «transversal que afecta a altres regidories com Cultura. Llògicament també escoltará les opinions de la Junta de Germandats i Confraries, «estem estudiant la seua ubicació, serà un espai per on passe la processó de Divendres Sant que comptarà amb un dosel permanent».