Mar Chordá: «El pròxim any farem les bases perquè la indumentària fallera es quede a Alzira»

0
1080

La regidora de Festes, Mar Chordá, ha assegurat que l’Ajuntament d’Alzira farà el pròxim any «les bases perquè el concurs d’indumentària es quede a Alzira i beneficie al comerç local».

Chordá ha reconegut que, fins ara, «ni hi han bases ni concurs» i el que fa la Junta Local Fallera «és demanar pressupostos a alguns establiments».

Respecte a l’adjudicació a un comerç de Xàtiva de la indumentària de les falleres majors i les seues respectives corts, la responsable de Festes reconeix que «en principi és algo més econòmica que la presentada per l’associació local Alziva». Tot i que en este cas no entraven en el pressupost els cancans i les sinagües que enguany regala l’empresa proveïdora dels indumentaris alzirenys.

La regidora local reconeix «la bona voluntat que mostraren els indumentaristes locals per ajustar els preus» i mostra el seu desitg que foren ells els que vestiren a les 14 falleres que representaran a la capital comarcal. Per això «entenc que estiguen molestos».

Chordá ha declarat a Riberaexpress que «des de l’Ajuntament hem insistit moltíssim a la JLF que els diners es queden a Alzira, però ells han pres la decissió definitiva perquè fora una empresa de Xàtiva». Però s’ha mostrat molt contundent respecte a «el que ha passat enguany no pot tornar a repetir-se, perquè a Alzira tenim molts bons indumentaristes», en considerar que «este sector pot desaparéixer sino li donem suport».

Mar Chordá reitera que per al pròxim exercici faller «hi hauran bases i concurs perqué els 35.000 euros que destina l’ajuntament es queden a Alzira».

Els sis indumentaris alzirenys han mostrat estos dies la seua indignació «davant la falta de bases i transparència» del mal nomenat Concurs d’Indumentària.