«Mon pare està matant a ma mare» cridava el fill de 12 anys del matrimoni d’Antella

0
2010

Un home de 53 anys ha matat presumptament aquest diumenge a la seua dona, de 38 anys, en una vivenda llogada situada al carrer Santa Bárbara d’Antella, davant del seu fill de 12 anys i una cosineta del xiquet. Posteriorment, el presumpte autor dels fets s’ha suïcidat, segons ha informat la Guàrdia Civil. Segons veïns d’Antella, el matrimoni vivia separat i l’home que acodia, de tant en tant al domicili, va anar esta vegada amb la seua moto, amb la intenció de matar-la amb un ganivet. El menut i la menuda isqueren a demanar auxili a casa d’un veí per demanar auxili, «mon pare està matant a ma mare» repetia el fi. Quan el veí entrà a la vivenda la mare ja havia mort degollada i arribà a presencia com s’autodegollava l’autor del crim.

Els fets han tingut lloc sobre les 15 hores d’aquest diumenge a Antella, quan un home, de nacionalitat espanyola, ha apunyalat a la seua parella, una dona marroquina, en presència del seu fill menor d’edat. Segons ha indicat l’institut armat, la parella estava en tràmits de separació.

Fins al lloc s’ha desplaçat una Comitiva Judicial del Jutjat de Guàrdia d’Alzira per a realitzar l’alçament del cadàver. La Unitat Orgànica de la Policia Judicial de València instrueix les corresponents diligències.