L’incendi d’un camió a l’AP-7 entre Llaurí i Corbera provoca cues quilomètriques

0
1468

L’incendi d’un camió a l’AP-7 ha obligat a tallar temporalment l’autopista a l’altura de Corbera (Ribera Baixa) per a facilitar les tasques d’extinció. El sinistre, que s’ha registrat a les 10:52 hores, ha obligat a desviar el trànsit per l’A38, a l’altura de Sollana (en sentit Alacant) i per l’N-332 des de Favara, per als vehicles que circulaven en direcció a València.

El camió transportava barrils de cervesa, a l’AP-7 entre Llaurí i Corbera. Alguns dels barrils han rebentat, llançant-se a l’altre costat de la carretera. Han actuat dotacions de bombers d’Alzira i Cullera i sergent d’Alzira.

S’han arribat a produir fins a tres quilòmetres de retenció en sentit cap a Alacant, des del punt del sinistre. En l’extinció han treballat tres dotacions del Consorci Provincial de Bombers de València.

L’incident s’ha produït per una combustió en marxa i no com a resultat d’un accident. El conductor del camió no ha resultat ferit.