La febra pel futbol sala a Alzira provoca la venda de 500 abonaments en sis hores

0
1105

El futbol sala ha calat a la societat alzirenys durant els últims 6 anys en els que l’Alzira FS passà de 3ª a 1ª Divisió, «la millor lliga del món» segons asseguren, i ahir durant les primeres 6 hores d’obrir-se la campanya «Açò ja crema», es vengueren vora 600 abonaments entre la via on line i la presencial, en la tenda del club al carrer Polinyà nº 10. Fet que provocà llargues cues i que davant la calor que patien els seguidors el club va repartir beguda i gelats.

Hui continuen les renovacions a partir de les 17h, mentre dijous començaran les noves altes amb el següent horari: De dilluns a dissabte, de 10 a 13:30h i de 17 a 20:30h.

En la grada menuda s’afegixen enguany com a novetat els abonaments d’empresa, amb dos seients per a cadascuna i un màxim de 20 empreses.