Rescaten a una xiqueta que tenia enganxat el braç en el sistema d’inducció de la piscina d’Alzira

0
1293

Els serveis sanitaris s’han desplaçat fins al lloc per a atendre la menor

Pasaven uns minuts de les 14 hores quan s’ha produït un esglai en la piscina descoberta d’Alzira. Segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), a una xiqueta se li ha quedat enganxat el braç en el sistema d’inducció d’una piscina situada al carrer Verge de la Murta.

L’avís ha arribat a les 14.10 hores al Consorci Provincial de Bombers i al CICU. Immediatament s’han mobilitzat una unitat de SVB i una dotació de bombers, a més d’agents de la Policia Local i Nacional.

Des d’Urgències han informat que en l’avís s’indicava que la xiqueta tenia el cap fora de l’aigua. L’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez, que s’ha traslladat a la piscina ha explicat que «la menuda tenia el braçet unflat al permanèixer un rato enganxat a una peça de PVC que ha sigut tallada amb una radial», però «ha mantingut en tot moment el cabet fora de l’aigua».

La menor ha sigut atesa pels mitjans sanitaris encara que com ha insistit l’alcalde «només tenia el braçet un poc unflat».