Els abonats de l’Alzira FS poden elegir el seient al digitalitzar el Palau d’Esports

0
307
V. De la Concepcio. V. Fontana i A. Domínguez han presentat la campanya

A les 17h d’esta vesprada arranca la campanya d’abonaments de l’Alzira FS, tant per la via on line com per la presencial a la botiga del club.Els actuals 1.200 abonats disposen  de dos dies per a la renovació, mentre els nous podran elegir el seient del Palau d’Esports a partir de dijous, arran la digitalització realitzada de la instal.lació esportiva.

Una digitalitació que es fa «per raons de seguretat», segon el president del club, Vicent Fontana que ha presentat este matí la campanya «Açó ja crema», a l’Ajuntament junt a l’alcalde, Alfonso Domínguez i el regidor d’Esports, Vicent de la Concepción. Fontana confia en superar els 1.500 abonats d’un Palau en la que es podran vendre un màxim de 2.500 localitat i en aconseguir seguidors «procedents no sols d’Alzira, sinó també de la comara i la província», donat que el Family Cash serà l’únic representant de la província arran el descens del Levante UD.

Tant la primera autoritat local com el responsable d’Esports s’han compromés en donar «el màxim suport» al Family Cash que, enguany incrementarà el pressupost en un mínim del 25%, en part gràcies als drets televisius que oscil.laran al voltant dels 160.000 euros.