Un Ull Brau guanya el cartell de la Setmana Taurina d’Algemesí 2023

0
268

La Setmana de Bous de 2023 es vorà a través d’un Ull Brau

La sala de plens de l’Ajuntament d’Algemesí ha acollit la selecció del cartell anunciador de la Setmana de Bous 2023. A la convocatòria d’enguany s’han presentat 19 cartells diferents.

El jurat de l’edició d’enguany, integrat entre d’altres per José Javier Sanchis, alcalde d’Algemesí; Natxo Silvestre, regidor de Festes; Alberto Fernández, president de la Comissió Taurina; i Julio Blasco, director del Museu Valencià de la Festa; després d’analitzar i valorar detingudament les diferents propostes presentades, va decidir designar com a obra guanyadora, «Ull Brau». Oberta, a continuació, la plica, es comunicà que l’autor és Alfonso Giménez Ventura, un dissenyador i cartellista de Betxí que compta amb nombrosos primers premis en certàmens de cartells convocats arreu de la geografia espanyola.

El jurat també decidí atorgar el 2n premi a l’obra presentada per M. Amparo Alcover, i el 3r, a Enrique Bastida.