Gilles Denans nou alcalde de La Barraca amb els vots de Compromís i PSOE

0
410
Denans ha rebut la vara de mans de l’esalcaldessa Vero Almunia

Gilles Denans ha sigut investit esta vesprada alcalde de La Barraca d’Aigües Vives al sumar els dos vots de la seua formació política, Compromís i el de la representant del PSPV-PSOE. Mentre Paula Blay aconseguia els dos vots dels representants d’UCIN, partit independent al que pertany.

Denans presidirà la Junta Veïnal durant dos anys i mig, mentre la candidata socialista, Amparo Pou agafarà la vara d’alcaldessa quan resten 18 mesos per finalitzar la legislaltura.

La nova Junta Veïnal està formada per cinc membres; Gilles Denans i Arantxa Girbés per Compromís, Paula Blay i Ángel Morcillo per UCIN i Amparo Pou en representació del PSPV.

La nova autoritat local, va agrair en primer lloc a l’exalcaldessa, Vero Almunia «el seu treball fet amb pocs recursos» i  exposà les necessitats de La Barraca com un col.legi nou, la millora del serveis públics, «fer un poble més unit, segur i resilient». També apostà per «protegir les nostres muntanyes i la Via Verda que tant ens ha costat, al temps de fer front a reptes com «la trasició ecológica i l’emergència climàtica». A més s’ha compromés en donar suport «tant a l’agricultura de proximitat com a l’ecològica», en fomentar la participació ciutadana i «en ser l’alcalde de tots i totes», per acabar la seua intervenció ressaltant que el pacte amb el PSOE «en dona una robusta estabilitat per a tota la legislatura».

Per la seua part la socialista Amparo Pou es va comprometre a «fer el màxim esforç per a treballar pel nostre poble», mentre Paula Blay d’UCIN assegurà que farà una «oposició leal, constructiva i sana«, després de lamentar que «no poguera arribar a un acord» amb Compromís i el PSPV.