Correal (Alzira FS): «La única missió que tenim és salvar la categoria en la millor lliga del món»

0
506

La 1ª Divisió de la LNFS està catalogada «com la millor lliga del món» donat que juguen en els principals equips de la categoria futbolistes internacionals de les millors seleccions, com les de Brasil, Argentina, Espanya, Portugal i d’altres.

En esta lliga tan potent, s’ha colat enguany, un modest equip de la Ribera, l’Alzira FS, en aconseguir l’ascens eliminant a dos conjunts com O Parrulo i Burela de major pressupost i que han estat en primera. Una lliga on es troba el Palma Futsal, guanyador de la Xampion europea i el Barcelona, que s’acaba de proclamar campió de lliga, equips que tenen rivals de moltíssim nivell com el Jaén, Jimbee Cartagena, El Pozo Murcia, i Inter Movistar entre altres, que acumulen una constel.lació d’estreles del futbol sala mundial.

Davant equips de tanta valua, el Family Cash Alzira només té una missió la pròxima temporada «salvar la categoria en la millor lliga del món», així s’ha pronunciat hui de clar el tècnic, Braulio Correal davant Riberaexpress.

El treball en equip

I la clau per aconseguir mantindre la categoria serà la mateixa que l’ha dut a classificar-se per al play off i sobre tot per aconseguir l’ascens, «el treball en equip». Correal recorda que «arribarem físicament molt bé» a la promoció, i destaca també la tasca del nutricionista, metge i fisioterapeuta.

També ressalta la creència dels jugadors amb les instruccions del cos tècnic, «creure per a crear», és la seua màxima, al temps que ressalta que «alguns jugadors ratllaren en la perfecció durant el play off».

Ara, una vegada ja s’han cregut que el Palau d’Esports rebrà als millors conjunts del panorama nacional, la directiva i Braulio treballen en la confecció «d’una plantilla molt llarga«, condició innegociable junt a la capacitat defensiva de l’equip.

L’Alzira FS treballa en inferioritat de condicions respecte als rivals en  iniciar la confecció de la plantilla més tard; «tenim prou coses aparaulades, però encara no hi ha res firmat«, reconeix el tècnic alzireny, que encara que ell no ho diga, és el responsable, en un elevat percentatge, que Alzira haja passat en pocs anys de tercera a primera.

Fins a hui l’únic jugador contractat és, Carlitos, en signar l’any passat per a dos temporades. Abans de concretar els fitxatges, Correal pretén nugar el màxim de jugadors de l’exitosa temporada, tot i la possible incompatibilitat que poden tindre alguns d’ells en incrementar-se les sessions d’entrenament que alguns dies, seran, fins i tot, de matí i vesprada.

L’entrenador insistix en lo «complicada» que serà la tasca d’aguantar en Primera i recorda que l’UMA Antequera que eliminà als alzirenys en la promoció de l’anterior temporada ha baixat a segona tot i haver fet una bona primera volta.

El que sí està clar és que els jugadors tornaran als entrenaments el pròxim 31 de juliol, uns entrenaments que la pròxima temporada seran de 1ª.

Alzira, amb poc més de 46.000 habitants, serà la cenicienta en la poderosa lliga de futbol sala, però l’experiència de la seua nombrosa i bolcada afició en els èxits del conjunt local, a bon segur que serà determinant perquè el Palau continue sent la mateixa fortalessa de les últimes temporades.