Gemma Alós (Tinent alcalde d’Alzira): «Estem organitzats com un sol equip que ho consensua tot»

0
448

Anem a recuperar el tardeo i a potenciar les campanyes comercials per fomentar el consum a Alzira

El Pla ja està ocupat al 90% i per tant estudiarem si necessitem més superficie empresarial

 

La  primera tinent alcalde socialista, Gemma Alós, s’encarrega d’àrees municipals tan importants com Promoció Econòmica, Ocupació, Comerç i Seguretat Ciutadana.

Tot i formart part de l’anterior govern de La Vila presidit per Diego Gómez, ara «és com començar de nou i ho faig amb molta il.lusió». Assegura que els primers dies el nou equip de govern dirigit per Alfons Domínguez (Compromís), «està funcionant molt bé, consensuant-to tot donat que hi han moltes àrees que es solapen».

Alós assegura tindre «molt bones sensacions amb Domínguez i Montalvá (UCIN), amb els que solc mantindre reunions programades». És més la regidora del PSOE considera que «estem organitzats com un sol equip, per anar en sintonia i que es coneguen en tots els llocs».

La nova tinent alcalde alzirenya revetla que el primer pas que donarà com encarregada de promoure l’economia a Alzira serà «convocar el Consell Econòmic i Social per iniciar el diàleg amb empresaris i comerciants i convertir-lo en un grup de treball en el que pugam compartir idees i propostes», manifesta a Riberaexpress.

Potenciar el comerç local

Per a potenciar el comerç local, Alós ja té marcades les primeres líniies; «recuperar el tardeo, enllestir una nova edició de bons de comerç en juliol i agost» i sobre tot «fomentar en consum local amb campanyes comercials puntuals perquè els veïns veïnes compren en Alzira».

Pel que fa al sector empresarial la regidora alzirenya té previst «millorar els polígons industrials, cal que ens fiquem les piles perquè estem davant una asignatura pendent«. I també estudiar si és necessari altre polígon industiral o ampliar alguns dels actuals donat que el Parc Emrpesarial El Pla «està ocupat ja al 90%».

Riberaexpress

Alós durant la seua intervenció en la sessió d’investidura al Saló Noble de l’Ajuntament d’Alzira