Compromís i el PSOE compartiran l’alcaldia de La Barraca d’Aigües Vives.

0
717

Compromís i el PSOE de La Barraca d’Aigües han sellat hui un acord pel qual, el candidat de la coalició valencianista, Gills Denans serà l’alcalde durant els primers dos anys i mig i la candidata socialista, Amparo Pou presidirà el consistori l’any i mig restant.Així este dimarts (19h) Denans serà investit alcalde durant l’acte de constitució de la nova corporació d’esta entitat local menor.

El PSOE s’ocuparà especialment de l’àrea de Festes i Participació Ciutadana, mentre Compromís es responsabilitzarà de la implementació local dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), de l’Agenda 2030 i de les gestions per a fomentar la Sostenibilitat.

El nostre objectiu serà sempre mirar per l’interés comú, enfront de l’interés d’uns pocs.

Les dos formacions s’han compromés en fer «un poble més amable, resilient, inclusiu, sostenible, solidari, saludable i segur per a totes i tots».

Denans i Pou diuen que l’acord ha estat propiciat «en coincidr amb les idees polítiques i en la voluntat de treballar pel poble», a més que els programes electorals «tenen un gran similitut».

En les eleccions municipals del passat 28M, Compromís va ser la força més votada amb dos representants, seguit d’UCIN, també amb dos regidors, sent el cinqué membre de la Junta Veïnal per al PSPV.