Els canterans Vicent Dolz i Pau Palacín tornen a la UD Alzira

0
319
Pau Palacín reforçarà la davantera de Marc García
Vicent Dolz torna a la porteria blaugrana

El guardameta alzireny, Vicent Dolz, torna a la UD Alzira on va créixer a la seua cantera. Defensà els colors blaugranes del primer equip durant cinc temporades i mitja i en 2021 va fitxar pel Moralo, equip del municipi extremeny de Navalmoral de la Mata que militava en la 2ª Federació.

La última temporada ha militat en el CD Acero de la 3ª Divisió.

D’altra banda també torna a sa casa el davanter, Pau Palacín, que va estar tres temporades en distintes universitat nordamericanes, després d’haver jugat al Tavernes. En febrer debutà amb el Silla de 3ª on va jugar 8 partits anotant 4 gols. Palacín és germà de Paco, jugador de l’Alzira FS que la pròxima temporada formarà part de la plantilla que jugarà en la màxima categoria nacional de futbol sala.