Una carta remitida per correu que reclama el vot útil per al PP i desprecia a UCIN desperta la polèmica a Alzira

0
1529

Una carta remitida per correu als domicilis d’un bon grapat d’alzirenys, amb nom i cognoms, amb la firma anònima d’El Grup pel sentit comú, ha provocat la dura resposta d’UCIN donat que el contingut està dirigit a desprestigiar a esta candidatura encapçalada per Enrique Montalvá i a afavorir els interessos del PP de cara a les eleccions d’este diumenge a Alzira.

En la misiva, que ha aparegut també desparramada per algun carrer, diu que «els vots d’UCIN aniran a la paperera i no van a servir per a res. El PP serà la llista més votada i podria arrebat a l’esquerra el regidor que falta per abastar la majoria que li permitiria governar». A més de qualificatius despectius cap a Montalvá, la carta, escrita en castellà, diu que «José Andrés (regidor actual del PP) no estava disposat a deixar el seu despatx d’advocat perquè li funciona molt bé i Alzira mereix un alcalde amb dedicació exclusiva».

I culmina esta misiva anònima manifestant que «el teu vot no s’en vaja al fem, vota al PP que fuig del faxerio i dels extrems».

La resposta d’UCIN no s’ha fet esperar i ha qualificat de «difamatòries» estes cartes «amb l’interés d’acoquinar i coaccionar als alzirenys apel.lant a la mentida del vot útil en favor d’uns altres». I afegix «estes brutes accions pretenen impossibilitar a qualsevol ciutadà, exercir lliurementel dret al seu vot, com bé recull la nostra Constitució».

Així la nova formació que lider Montalvá «condemna profundament aquest tipus de campanyes que en res afavorixen a la democràcia i a la pluralitat política, i molts menys als ciutadans d’Alzira».

I culmina la resposta als panflets assenyalant «Alguna cosa hem d’estar fent bé quan cada vegada tenim més i més suport dels nostres veïns d’Alzira i els altres partits ens posen en el centre del tauler polític».