Oberta als usuaris la passarel.la de la Via Verda propera a La Barraca

0
1911

La passarel.la metàl.lica construïda per connectar les dos bandes de la Via Verda sobre la CV-50, a uns 2 km de La Barraca d’Aigües, ha sigut oberta hui a vianants i ciclistes després que l’Ajuntament d’Alzira haja «recepcionat les obres» segons l’alcalde Diego Gómez.

La culminació del tram de Via Verda o Camí Natural del Trenet, Alzira-Carcaixent-Tavernes es completarà amb la redona prevista en la CV-50, en l’encreuament d’esta carretera amb el British School i l’Hospital de la Ribera, que executarà enguany la conselleria.

El regidor de medi Ambient, Pep Carreres, ha assenyalat que «amb la passarel.la millora la comunicació entre Alzira i La Barraca d’Aigües donat que els veïns podran desplaçar-se en bici i a peu, sense que tinguen que recòrrer al cotxe».