Correal (Alzira FS): «L’equip està hipermentalitzat amb el partit contra O Parrulo»

0
165

El tècnic de l’Alzira FS, Braulio Correal, no deixa el més mínim detall a la improvisació en agradar-li controlar-ho tot pel que fa a tot el que envolta a l’equip i als jugadors. No més aconseguir la victòria en Ferrol (5-8) s’afanyà a dir «no hem fet res», tot i l’important pas endavant que donaren els seus alumnes per accedir a la final del play off.

Va atribuir l’inesperat triomf a la «concentració, l’equip ha estat molt mentalitzat i seriòs, no hi ha cap fòrmula màgica». I ara, a poques hores de l’encontre de tornada al Palau, ha declarat a Riberaexpress, «l’equip ha entrenat amb humilitat i està hipermentalitzat per al partit del dissabte, no mirem més enllà». I a este respecte afegix «si algun jugador o directiu diu algo més m’el carregue», indica més en serio que amb broma.

L’omnipresent entrenador té molt en compte que O Parrulo «té un major pressupost que nosalres, amb els jugadors totalment professionalitats i amb dedicació exclusiva» i també «ens han guanyat més a nosaltres que nosaltres a ells, l’estadística la tenim en contra«. Cal recordar que el conjunt de Ferrol derrotà al Family Cash Alzira els dos partits de lliga, l’últim apenes fa un mes al Palau d’Esports.

Però apel.la que «el Palau aporte el seu granet d’arena», mentre que «nosaltres hem d’estar tranquils i concentrats». I Braulio seguix amb la seua durant l’entrevista, «no hem fet res«.

Partit de gala, per la seua importància este dissabte al temple esportiu alzireny a partir de les 18h, en el que s’espera una entrada històrica. El grup d’animació va fer la seua preparació particular  en l’últim entrenament de l’equip, perquè els jugadors isquen amb la moral pels núvols.