Palacios (PP) no posarà cap línia roja als partits democràtics i respectuosos en Alzira

0
232

Per governar Alzira algunes de les set formacions que presenten candidatura per a les municipals d’este diumenge deuran arribar a pactes per tal de conformar un alcalde i un equip de govern.

L’alcaldable del PP, José Luis Palacios, assegura que no ficarà «cap línia roja a partits locals que siguen democràtics i respectuosos». Però matitza, arran el video que s’ha divulgat on se li insulta, «les animadversions i atacs personal no ajuden». La Junta Electoral de Zona ha ordenat retirar-lo arran la denuncia presentada pels populars.

A més s’ha desmarcat de les cartes enviades per correu, des de l’anonimat, a a determinats veïns i veïnes de la ciutat, donant a entendre que procedixen d’algun candidat, militant o simpatitzant del PP. «Son molt simplones» ha manifestat, «puc posar la mà al foc que no ha vingut del meu partit, no ajuda» i es pregunta, qui pot ser el beneficiat? i contesta «El PP no té res a guanyar».

Respecte als possibles resultats electorals a Alzira, el candidat popular considera que «la nostra ciutat és el reflexe de València capital i la Comunitat València, està apretat i no tenim constància que s’haja fet cap enquesta a Alzira que en puga orientar». Ara bé reconeix que la dreta «està més dividida que l’esquerra, però hi han moltes incògnites».

Ressalta el fet que només dos dels set candidats siguen nous en una «campanya que ha sigut austera, però en la que tots tenim il.lusió» i acaba advertint que «el poble mai s’equivoca».