Montalvá (UCIN): «No contemple cap pacte, anem a guanyar les eleccions per majoria absoluta»

0
764

Enrique Montalvá treballa a destall, com si estiguera en un camp seu, estos dies per donar a conèixer el seu nou partit, UCIN, per tal de formar part de la corporació municipal en lapròxima legislatura.

«Intentem arribar, en tan sols un mes, a l’últim racó d’Alzira, és l’únic que ens preocupa en estos moments», assegura Montalvá mentre repartix tríptics i té contacte directe, este matí, amb veïns i veïnes de l’avinguda Lluís Suñer.

Tot i aixó es mostra eufóric i a la pregunta de amb qui pactaria després les eleccions del diumenge, es mostra contundent; «no contemplem cap pacte perquè anem a guanyar les eleccions amb 11 regidors». Montalvá argumenta el seu optimisme en que «notem pel carrer el carinyo de la gent» i aludix a «l’experiència de quatre campanyes en el PP». Per cert diu que no s’ha arrepentit d’eixir del PP «cada vegada menys» afegix.

Un partit sense cap color polític

Després del pas irrelevant per Vox, indica que està en un partit «sense cap color polític i amb un programa electoral molt bó». A este agricultor alzireny l’únic que li preocupa «és ajudar a la gent, només pensem en clau local, durant 16 anys he treballat per una bandera que és l’agricultura, fent un montó d’hores a l’Ajuntament» i culmina reconeguent «m’agrada el servici públic».

UCIN tracta de fer-se un lloc entre el PP i Vox, als que ha arrebatat un grapat de militants, arran les crisis patides els últims mesos per estes dos formacions que miren de reüll al nou partit de Montalvá.