Gabri penja les sabatilles al final de la promoció d’ascens

0
94
El carismàtic Gabri en el seu Palau

Gabriel Pastor Moltó, més conegut per Gabri, que complirà el pròxim 7 de juny els 39 anys dirà adéu al futbol sala i al seu equip l’Alzira FS en finalitzar els encontres de la promoció d’ascens a la Primera Divisió.

«És el moment de donar fí a la meua etapa com a jugador«, diu el Fisioterapeuta i Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, que, des del moment en el que arribà al Palau d’Esports en la temporada 2019-20, es guanyà l’apreci i el carinyo dels espectadors.

Tots els aficionats coneixen les seues tìpiques expressions quan talla una jugada d’atac del rival o quan anota un gol, que fan tremolar el Palau amb els aplaudiments.

Este dissabte contra O Parrulo Ferrol, aportarà de nou en la pista tota la seua professionalitat, experiència i veterania que el fan connectar com pocs amb el públic. Ara bé confiem que no siga l’última vegada que jugue al Palau davant els seus nombrosos seguidors i que torne a la seua Cocentaina natal amb el mèrit i la glòria d’haver pujat al seu equip a la Primera Divisió.

Un bon tipus este Gabri que prompte dirà adéu al seu Palau però on deixarà una emprenta tan imborrable com inoblidable.