El PSOE aposta per 10 propostes dirigides a millorar el dia a dia dels alzirenys

0
175
Alós junt a membres de la seua candidatura hui a la seu socialista

El PSOE d’Alzira es compromet a complir el seu contracte amb la ciutadania

 

  • Es tracta de deu propostes que milloraran el dia a dia dels alzirenys i alzirenyes

La candidata a l’alcaldia d’Alzira, Gemma Alós, junt amb altres membres de la llista electoral del PSOE han presentat el programa electoral que està donant-se a conèixer a cadascun del barris de la nostra ciutat.

 

Els socialistes alzirenys han preparat, a més del programa electoral i la presentació de la candidatura per a una Alzira del futur amb Gemma Alós com a alcaldessa, un contracte signat personalment per la candidata del PSOE. A este contracte es compromet a complir els 10 punts d’este document on hi ha propostes de millora en els diferents àmbits de la ciutat.

Pressupostos participatius

Cal destacar la intenció de solucionar el problema d’inundabilitat que pateix barris com Les Bases o Venècia, també la millora els serveis públic amb la creació de la policia de barri i la guàrdia rural. Els pressupostos participatius és altra de les propostes que inclou la creació de nous consells sectorials de participació.

El PSOE vol convertir el cinema Colón en un centre cultural, crear un nou auditori, crear un parc públic d’habitatge i dissenyar una ciutat accessible sense barreres arquitectòniques tant en carrers com en edificis públics. L’esport és un altre del punts forts del programa electoral, amb la intenció de signar convenis amb els clubs per facilitar el seu treball i accés a les instal·lacions. Es vol crear una nova escola municipal gratuïta i dissenyar un pla d’arbratge per millorar les zones verdes, parcs i jardins; així com un pla de regeneració industrial i comercial.

 

La candidata socialista, Gemma Alós, ha destacat que: “Tornem a il·lusionar a la gent i això es veu en cadascun dels carrer i barris de la nostra ciutat. Tornem a ser el partit de els persones. Escoltem les seues inquietuds i propostes i comprometem a donar solució a tots els seus problemes. Els socialistes no deixem a cap persona enrere és per això que amb nosaltres serà possible una Alzira de futur, amb un projecte participatiu, inclusiu i per a totes i tots”.