Vidal de Ciutadans es compromet a donar «un gir radical» a la gestió esportiva d’Alzira

0
50

Per a “estar a l’altura de clubs i esportistes”

    • El candidat de CS a l’alcaldia, Miguel Vidal, presenta el seu programa en matèria esportiva

L’alcaldable de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, s’ha compromés a “donar un gir radical a la gestió esportiva per a “estar a l’altura de clubs i esportistes”. Així ho ha assegurat en presentar el seu programa esportiu per a “passar pàgina a quatre anys de desídia per part de l’equip de govern”.

En primer lloc, ha destacat, “duplicarem la partida actual de subvencions als clubs esportius base; crearem una línia d’ajudes directes a competidors i clubs de nivell nacional i una altra per a fomentar i professionalitzar l’esport femení a nivell local”.

En segon lloc, ha remarcat Vidal, “cobrirem la piscina per a la seua utilització tot l’any, que afavorirà, entre altres, al club Trencaones; crearem un nou espai per al club de karatepistes esportives ensostrades; ampliarem i ensostrarem les pistes de petanca”.

A més, ha explicat el candidat de CS, “mantindrem més i millor les escoles esportives i l’esport escolar així com totes les instal·lacions esportives, per exemple, farem nous vestuaris per a la ciutat esportiva Jorge Martínez Aspar; cedirem espais esportius públics; promourem i donarem suport a l’esport sènior de manera gratuïta; i crearem el programa ‘A Alzira fem esport’ i una APP on es mostre tota l’oferta esportiva”.