El conseller d’Economia ressalta la tasca d’IDEA i la millora de l’atur a Alzira

0
62

El conseller d’Economia, Rafael Climent, ha qualificat «d’espectacular» i de referent fins i tot estatal la tasca realitzada pel departament IDEA a Alzira al que la conselleria ha concedit 33 milions d’euros en 8 anys per a desenvolupar «polítiques actives i d’ocupació». Climent ha significat la «capacitat de gestió» així com que Alzira registre un 10% d’atur, davant el 13,7% de la Comunitat Valenciana, que patia el 23% l’any 2015. A més ha ressaltat els 450.000 llocs de treball creats a la Comunitat Valenciana «un clar indicador de les polítiques actives que estem desenvolupant».

També ha recordat «la millora» de les àrees empresarials que han posat en valor el nostre teixit productiu». El conseller aposta per la innovació, la internacionalizació i per les comunitats energètiques locals, «som pioners a Espanya enles ajudes a les CEL mitjançant l’IVACE».

Rafael Climent ha visitat les instal.lacions d’IDEA i el Mercat de la Vila acompanyat per l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i pel candidat a l’alcaldia per Compromís, Alfons Domínguez, qui ha manifestat als mitjans de comunicació que «potenciarà el comerç local i que instal.larà una oficina municipal al Parc Empresarial El Pla.