Alzira pavimentarà varios carrers a partir de la pròxima setmana

0
168

L’Ajuntament invertirà 130.000 euros, en Obres de pavimentació amb asfalt en diversos carrers de Alzira

 

La Regidoria de Serveis Urbans, sota la direcció de Fernando Pascual, es complau a anunciar la adjudicació de les obres de pavimentació amb asfalt en diversos carrers de la nostra ciutat. Entre les vies seleccionades per a aquesta millora es troba el carrer Ben Amira, un tram del carrer Dr. Fleming i altres vies situades en el Polígon d’Abastos.

 

Estes obres, finançades a través d’una subvenció de 130.000 euros atorgada per la Diputació de València, permetran una notable millora en aquestes zones. L’objectiu principal és brindar una infraestructura viària de qualitat que beneficie a tots els ciutadans.

 

El departament de Serveis Urbans reconeix la importància de comptar amb carrers en bon estat, ja que això contribueix al benestar general de del nostre poble. La pavimentació amb asfalt no sols millora l’accessibilitat i la seguretat viària, sinó que també proporciona una major comoditat per a vianants, ciclistes i conductors.

 

Segons Pascual el carrer Dr. Fleming, el qual serà intervingud, és una artèria important a la nostra ciutat, per la qual cosa el seu condicionament impactarà positivament en la fluïdesa del trànsit i en la qualitat de vida dels residents de la zona.

 

A més, el tram del carrer Ben Amira i els altres carrers del Polígon d’Abastos, també es beneficiaran d’aquestes millores, la qual cosa contribuirà al seu desenvolupament i facilitarà l’accés a les empreses.

 

“Continuarem treballant en la millora dels nostres carrers i espais públics, amb l’objectiu d’oferir una ciutat més moderna, funcional i agradable per a tots els ciutadans. Les obres comenzaran el proxim dia 29 de maig.