Baldoví (Compromís) ressalta a Alzira la tasca feta pels alcaldes de la Ribera

0
335
Baldoví durant la seua intervenció a l’auditori de la Casa de la Cultura d’Alzira
Alcaldables de la Ribera Alta amb Joan Baldoví i Ferran Barberà

El candidat a la Generalitat per Compromís, Joan Baldoví, ha ressaltat esta vesprada a Alzira en l’acte comarcal «la feïna realitzada per tots els alcaldes valencianistes de la Ribera» i a rengló seguit s’ha mostrat convençut que «anem a recuperar l’alcaldia de Sueca el 28M».

En una Casa de la Cultura abarrotada, Baldoví ha comparat les dades aconseguides durant els governs del Botànic amb les anteriors del PP i així ha recordat els 50 milions en centres educatius invertits pels populars amb els 500 del govern progressista, la gratuïtat dels llibres (en Alzira 5.000 escolars beneficiats) i «tots els índex socials son millors que en 2015». A este respecte, l’aspirant riberenc es mostrava molt contundent «tot i el finançament infernal que patim la Valenciana és la comunitat autonòmica on més s’ha reduït l’índex de pobressa, segons un informe».

A més ha incidit en qué en el cas d’Alzira i d’altres «hem demostrat que savem reduir el deute com ningú». Tot seguit ha explicat que les dos prioritats del tercer Botànic seran «l’Atenció Primària i la Vivenda», per culminar la seua intervenció assegurant que el pròxim govern valencià «serà més ambiciòs, reivindicatiu i descarat amb Madrid».

En l’acte han intervingut també el candidat a diputat Ferran Barberà de Guadassuar, i els alcaldables d’Alzira, Alfons Domínguez, de Manuel, Pura Atienza i d’Alberic, Carmen Ribes.